Editalta Sanoma Prolle siirtyneiden painettujen oppimateriaalien lähetyksissä esiintyy lyhyitä katkoja tuotetietojen siirron aikana. Toimituskatkot eivät koske digitaalisia oppimateriaaleja. Lue lisää UKK-sivulta.

General error message. With new style. Lue lisää

Verkkokaupassa on häiriö ja tilausta tehdessä ei saa tilausvahvistusta, mutta tilaukset onnistuvat. Ongelma pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa!

Ravintolakokin käsikirja

Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu ammatillisiin perusopintoihin.Lue lisää
Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjan lähtökohtana on, että kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse. Kirja sisältää perusruoanvalmistuksen reseptiikkaa ammattiteoriaa ammattikielisanaston ruoanvalmistusmenetelmiä runsaasti annos- ja työvaihekuvia. Kirjan reseptiikkaa ja työohjetta selittävä kuvitus helpottaa oppimista. Ruokalajien nimet on käännetty ranskaksi, mikä tukee ruokalistakielen opiskelua. Kirja on jäsennelty gastronomisen järjestyksen sekä opetusjärjestyksen mukaan.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-2322-0
GTIN 9789526323220
Painosnumero ja -vuosi 6.-9. painos, 2019
Tekijät Tatu Lehtovaara, Jari Hämäläinen
Kouluaste Ammatillinen toinen aste
Moduuli / kurssi / luokka -
Sivua 360