Ruoanvalmistuksen käsikirjassa käsitellään kokin työn perusperiaatteita, tutustutaan laitteisiin, välineisiin ja raaka-aineisiin sekä harjoitellaan kannattavuuslaskelmien tekemistä. Ruoanvalmistuksen perusteista edetään raaka-aineiden esikäsittelyyn ja reseptiikkaan, valmistusmenetelmiin sekä raaka-aineiden käyttöön eri ruokalajeissa. Kirja sopii erityisesti ruoanvalmistuksen perusopintoihin ammatillisessa koulutuksessa sekä tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa ja aikuisopiskelussa. Lisäksi kirja sopii erinomaisesti käsikirjaksi ruoanvalmistusalan työntekijöille.
ISBN | 978-952-63-2930-7 |
---|---|
GTIN | 9789526329307 |
Painosnumero ja -vuosi | 4.-5. painos, 2014 |
Tekijät | Mika Lehtinen, Harri Peltonen, Päivi Taurén |
Kouluaste | Ammatillinen toinen aste |
Moduuli / kurssi / luokka | - |
Sivua | 824 |