Ruoanvalmistuksen käsikirja

Ruoanvalmistuksen käsikirjassa on kaikki tarpeellinen!Lue lisää
Ruoanvalmistuksen käsikirjassa käsitellään kokin työn perusperiaatteita, tutustutaan laitteisiin, välineisiin ja raaka-aineisiin sekä harjoitellaan kannattavuuslaskelmien tekemistä. Ruoanvalmistuksen perusteista edetään raaka-aineiden esikäsittelyyn ja reseptiikkaan, valmistusmenetelmiin sekä raaka-aineiden käyttöön eri ruokalajeissa. Kirja sopii erityisesti ruoanvalmistuksen perusopintoihin ammatillisessa koulutuksessa sekä tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa ja aikuisopiskelussa. Lisäksi kirja sopii erinomaisesti käsikirjaksi ruoanvalmistusalan työntekijöille.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-2930-7
GTIN 9789526329307
Painosnumero ja -vuosi 4.-5. painos, 2014
Tekijät Mika Lehtinen, Harri Peltonen, Päivi Taurén
Kouluaste Ammatillinen toinen aste
Moduuli / kurssi / luokka -
Sivua 824