Evästeiden käyttö on estetty selaimessasi, mikä rajoittaa osaa sivuston toiminnallisuuksista. Välttämättömät evästeet varmistavat mm. verkko-ostosten onnistumisen.
Suunniteltu huoltokatko 16.10.2025 Palveluissamme on huoltokatko torstaina 16.10. noin klo 16.00-23.00. Verkkokaupan sisäänkirjautuminen ei ole käytettävissä huoltokatkon aikana. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa harmia.
Editalta Sanoma Prolle siirtyneiden painettujen oppimateriaalien lähetyksissä esiintyy lyhyitä katkoja tuotetietojen siirron aikana. Toimituskatkot eivät koske digitaalisia oppimateriaaleja. Lue lisää UKK-sivulta.
Verkkokaupassa on häiriö ja tilausta tehdessä ei saa tilausvahvistusta, mutta tilaukset onnistuvat. Ongelma pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa!
Ruoanvalmistuksen käsikirjassa käsitellään kokin työn perusperiaatteita, tutustutaan laitteisiin, välineisiin ja raaka-aineisiin sekä harjoitellaan kannattavuuslaskelmien tekemistä. Ruoanvalmistuksen perusteista edetään raaka-aineiden esikäsittelyyn ja reseptiikkaan, valmistusmenetelmiin sekä raaka-aineiden käyttöön eri ruokalajeissa. Kirja sopii erityisesti ruoanvalmistuksen perusopintoihin ammatillisessa koulutuksessa sekä tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa ja aikuisopiskelussa. Lisäksi kirja sopii erinomaisesti käsikirjaksi ruoanvalmistusalan työntekijöille.