Taikinasta tuotteiksi

Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen.Lue lisää
Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirjan avulla opiskelija oppii valmistamaan ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä sekä konditoriatuotteita. Kirja sisältää tietoa · leivonnan raaka-aineista · hygieniasta ja omavalvonnasta · taikinoiden ja massojen valmistuksesta · leipomo- ja konditoriatuotteiden reseptiikasta · koristeista ja niiden valmistuksesta · tuotteiden pakkaamisesta Lisäksi kirja sisältää leipomoalan ammattisanaston. Kirja on tarkoitettu elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville sekä aikuisopiskelijoille.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-2226-1
GTIN 9789526322261
Painosnumero ja -vuosi 3.-8. painos, 2023
Tekijät Jonna Majava, Minna Nurvo, Pedra Rantala, Toni Rantala, Ulla Svensk
Kouluaste Ammatillinen toinen aste
Moduuli / kurssi / luokka -
Sivua 312