Taikinasta tuotteiksi

Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen.Lue lisää
Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirjan avulla opiskelija oppii valmistamaan ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä sekä konditoriatuotteita. Kirja sisältää tietoa · leivonnan raaka-aineista · hygieniasta ja omavalvonnasta · taikinoiden ja massojen valmistuksesta · leipomo- ja konditoriatuotteiden reseptiikasta · koristeista ja niiden valmistuksesta · tuotteiden pakkaamisesta Lisäksi kirja sisältää leipomoalan ammattisanaston. Kirja on tarkoitettu elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville sekä aikuisopiskelijoille.
Valitse hyväksyttävät evästeet
Haluamme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen evästeiden avulla. Välttämättömiä evästeitä tarvitaan, jotta sivusto toimii oikein. Valinnaisia evästeitä käytämme sivuston käyttökokemuksen ja mainonnan parantamiseen. Lisätietoa löydät Evästekäytännöt-sivulta. Voit aina muuttaa evästesuostumuksesi sivun alalaidasta löytyvästä kohdasta ”Evästeasetukset”.
Takaisin
Hallinnoi evästeitä
Välttämättömät evästeet
Aina käytössä

Välttämättömät evästeet mahdollistavat sivuston käytön kannalta tärkeitä toiminnallisuuksia, kuten kirjautumisen. Nämä evästeet ovat aina käytössä. Voit kieltää evästeiden käytön selaimesi asetuksista, mutta silloin sivusto ei välttämättä toimi oikein.

Analytiikkaevästeet

Tallennamme analytiikkatietoa sivuston käytöstä. Käytämme dataa tilastolliseen seurantaan ja sivuston käyttökokemuksen parantamiseen.

Konversioseuranta

Tallennamme dataa sivuston käytöstä mainonnan kumppaneillemme, jota voidaan käyttää mainonnan kohdentamiseen ja mittaamiseen.

Mainonnan kohdentaminen

Salli mainonnan kohdentaminen verkkosivuston ja verkkokaupan käytön perusteella. Tietoja kerätään, jotta voimme kohdentaa sinulle sopivaa mainontaa eri kanavissa, esimerkiksi Facebookissa tai Googlen palveluissa.