 
Taikinasta tuotteiksi
                                    
                    Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen.Lue koko tuotekuvaus
                
                    
    
                Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen.  Kirjan avulla opiskelija oppii valmistamaan ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä sekä konditoriatuotteita.   Kirja sisältää tietoa · leivonnan raaka-aineista · hygieniasta ja omavalvonnasta · taikinoiden ja massojen valmistuksesta · leipomo- ja konditoriatuotteiden reseptiikasta · koristeista ja niiden valmistuksesta · tuotteiden pakkaamisesta  Lisäksi kirja sisältää leipomoalan ammattisanaston.
Kirja on tarkoitettu elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville sekä aikuisopiskelijoille.            
        | ISBN | 978-952-63-2226-1 | 
|---|---|
| GTIN | 9789526322261 | 
| Painosnumero ja -vuosi | 3.-8. painos, 2023 | 
| Tekijät | Jonna Majava, Minna Nurvo, Pedra Rantala, Toni Rantala, Ulla Svensk | 
| Kouluaste | Ammatillinen toinen aste | 
| Moduuli / kurssi / luokka | - | 
| Sivua | 312 | 
