Hyvä digikirjan ostaja,
Digikirjat ostetaan aina opiskelijan tunnuksella. Materiaali avautuu tunnukselle heti maksun jälkeen. Digikirjoilla ei ole palautusoikeutta Lue lisää ›
Leipomoalan käsikirja, joka sisältää leipurin ja kondiittorin työhön vaadittavan perusosaamisen. Kirjan avulla opiskelija oppii valmistamaan ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä sekä konditoriatuotteita. Kirja sisältää tietoa · leivonnan raaka-aineista · hygieniasta ja omavalvonnasta · taikinoiden ja massojen valmistuksesta · leipomo- ja konditoriatuotteiden reseptiikasta · koristeista ja niiden valmistuksesta · tuotteiden pakkaamisesta Lisäksi kirja sisältää leipomoalan ammattisanaston.
Kirja on tarkoitettu elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja suorittaville sekä aikuisopiskelijoille.