Editalta Sanoma Prolle siirtyneiden painettujen oppimateriaalien lähetyksissä esiintyy lyhyitä katkoja tuotetietojen siirron aikana. Toimituskatkot eivät koske digitaalisia oppimateriaaleja. Lue lisää UKK-sivulta.

General error message. With new style. Lue lisää

Verkkokaupassa on häiriö ja tilausta tehdessä ei saa tilausvahvistusta, mutta tilaukset onnistuvat. Ongelma pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa!

Ruoanvalmistuksen käsikirja

Ruoanvalmistuksen käsikirjassa on kaikki tarpeellinen!Lue lisää
Ruoanvalmistuksen käsikirjassa käsitellään kokin työn perusperiaatteita, tutustutaan laitteisiin, välineisiin ja raaka-aineisiin sekä harjoitellaan kannattavuuslaskelmien tekemistä. Ruoanvalmistuksen perusteista edetään raaka-aineiden esikäsittelyyn ja reseptiikkaan, valmistusmenetelmiin sekä raaka-aineiden käyttöön eri ruokalajeissa. Kirja sopii erityisesti ruoanvalmistuksen perusopintoihin ammatillisessa koulutuksessa sekä tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa ja aikuisopiskelussa. Lisäksi kirja sopii erinomaisesti käsikirjaksi ruoanvalmistusalan työntekijöille.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-2930-7
GTIN 9789526329307
Painosnumero ja -vuosi 4.-5. painos, 2014
Tekijät Mika Lehtinen, Harri Peltonen, Päivi Taurén
Kouluaste Ammatillinen toinen aste
Moduuli / kurssi / luokka -
Sivua 824