Ravintolakokin käsikirja
Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu ammatillisiin perusopintoihin.Lue koko tuotekuvaus
Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjan lähtökohtana on, että kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse.
Kirja sisältää perusruoanvalmistuksen reseptiikkaa ammattiteoriaa ammattikielisanaston ruoanvalmistusmenetelmiä runsaasti annos- ja työvaihekuvia. Kirjan reseptiikkaa ja työohjetta selittävä kuvitus helpottaa oppimista. Ruokalajien nimet on käännetty ranskaksi, mikä tukee ruokalistakielen opiskelua. Kirja on jäsennelty gastronomisen järjestyksen sekä opetusjärjestyksen mukaan.
| ISBN | 978-952-63-2322-0 |
|---|---|
| GTIN | 9789526323220 |
| Painosnumero ja -vuosi | 6.-9. painos, 2019 |
| Tekijät | Tatu Lehtovaara, Jari Hämäläinen |
| Kouluaste | Ammatillinen toinen aste |
| Moduuli / kurssi / luokka | - |
| Sivua | 360 |


