Ravintolakokin käsikirja

Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu ammatillisiin perusopintoihin.Lue lisää
Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjan lähtökohtana on, että kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse. Kirja sisältää perusruoanvalmistuksen reseptiikkaa ammattiteoriaa ammattikielisanaston ruoanvalmistusmenetelmiä runsaasti annos- ja työvaihekuvia. Kirjan reseptiikkaa ja työohjetta selittävä kuvitus helpottaa oppimista. Ruokalajien nimet on käännetty ranskaksi, mikä tukee ruokalistakielen opiskelua. Kirja on jäsennelty gastronomisen järjestyksen sekä opetusjärjestyksen mukaan.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-2322-0
GTIN 9789526323220
Painosnumero ja -vuosi 6.-9. painos, 2019
Tekijät Tatu Lehtovaara, Jari Hämäläinen
Kouluaste Ammatillinen toinen aste
Moduuli / kurssi / luokka -
Sivua 360