Ruokaa - jess!

Ruokaa Jess! -kirja perehdyttää ruokatuotannon perustaitoihin selkeiden ruoanvalmistusohjeiden avulla.Lue lisää
Ruokaa Jess! on helppolukuinen oppikirja, joka on tarkoitettu kokin ammatillisiin perusopintoihin. Kirja soveltuu myös erityistä tukea oppimisessa ja opiskelussa tarvitseville opiskelijoille. Kirja sisältää: · tietoa raaka-aineiden käsittelystä · erilaisia kypsennysmenetelmiä · selkeitä ruokaohjeita eri ruokalajien valmistamiseen · runsaasti työvaihekuvia · ohjaavia tehtäviä. Kirjan helppolukuinen sisältö ja selkeä ulkoasu helpottavat oppimista sekä opetusta. Kirja sopii oppimateriaaliksi erilaisiin oppimisympäristöihin, kuten opetuskeittiöön ja -ravintolaan, suurkeittiöön ja työssäoppimispaikkoihin.
Tuotetiedot
ISBN 978-951-0-31781-5
GTIN 9789510317815
Painosnumero ja -vuosi 1.-2. painos, 2010
Tekijät Raija Puska, Tarja Keppo
Kouluaste Ammatillinen toinen aste
Moduuli / kurssi / luokka -
Sivua 364