Ruokaa - jess!
Ruokaa Jess! -kirja perehdyttää ruokatuotannon perustaitoihin selkeiden ruoanvalmistusohjeiden avulla.Lue lisää
Ruokaa Jess! on helppolukuinen oppikirja, joka on tarkoitettu kokin ammatillisiin perusopintoihin. Kirja soveltuu myös erityistä tukea oppimisessa ja opiskelussa tarvitseville opiskelijoille. Kirja sisältää: · tietoa raaka-aineiden käsittelystä · erilaisia kypsennysmenetelmiä · selkeitä ruokaohjeita eri ruokalajien valmistamiseen · runsaasti työvaihekuvia · ohjaavia tehtäviä.
Kirjan helppolukuinen sisältö ja selkeä ulkoasu helpottavat oppimista sekä opetusta. Kirja sopii oppimateriaaliksi erilaisiin oppimisympäristöihin, kuten opetuskeittiöön ja -ravintolaan, suurkeittiöön ja työssäoppimispaikkoihin.
ISBN | 978-951-0-31781-5 |
---|---|
GTIN | 9789510317815 |
Painosnumero ja -vuosi | 1.-2. painos, 2010 |
Tekijät | Raija Puska, Tarja Keppo |
Kouluaste | Ammatillinen toinen aste |
Moduuli / kurssi / luokka | - |
Sivua | 364 |