Hyvä digikirjan ostaja,
Digikirjat ostetaan aina opiskelijan tunnuksella. Materiaali avautuu tunnukselle heti maksun jälkeen. Digikirjoilla ei ole palautusoikeutta Lue lisää ›
Maksunvälityspalvelu Paytraililla on huoltokatko 29.3. klo 00:00-05:00. Verkkokauppatilausten Paytrail-maksuissa voi esiintyä lyhyitä häiriöitä huoltokatkon aikana.
Ruoanvalmistuksen käsikirjassa käsitellään kokin työn perusperiaatteita, tutustutaan laitteisiin, välineisiin ja raaka-aineisiin sekä harjoitellaan kannattavuuslaskelmien tekemistä. Ruoanvalmistuksen perusteista edetään raaka-aineiden esikäsittelyyn ja reseptiikkaan, valmistusmenetelmiin sekä raaka-aineiden käyttöön eri ruokalajeissa. Kirja sopii erityisesti ruoanvalmistuksen perusopintoihin ammatillisessa koulutuksessa sekä tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa ja aikuisopiskelussa. Lisäksi kirja sopii erinomaisesti käsikirjaksi ruoanvalmistusalan työntekijöille.