B46E2A66-604E-4D4C-B810-96A063E38CAC63970A8D-C0F2-4A36-8579-26EDA1D5AEAD99565D1E-B1AA-4646-91A6-B936042A6D79AC29B026-FD6A-44D5-9BB5-863AE20D58EFicon-animation-m47704CAF-15B4-43C1-97C4-4FFDD0712665icon-audio-m_165419416-D162-4031-A7D8-97AE374BD211A57771A7-1F09-4686-AC84-22387B42A144F54B3EB7-33DF-4F70-8937-2439050B45DA70CA8E4C-75BD-4A9C-90DD-E23CAE7196732F053FCF-BAC4-4F0F-B6A9-574060EA4B45A45E6A23-C541-40F2-BB3E-6ECE85B2F11FFE0E871C-ECFD-410A-A65A-2E4F145AE081A94198F5-76B0-423E-888A-CBF9A1FA5DA1icon-extra_materials-micon-extra_texts-m6D95466C-5D86-4FD2-BE6D-EF76D39612208727D67E-85CE-4838-86C9-B128315BAE19B4B60ACA-FEED-4F31-A67B-B455F52072AD882E75D3-6FA6-4682-B263-DD145E4B90E4E1035C1F-18EE-4E32-A3E7-8EB6EA3014AFD174FDF2-8E53-4A81-9C54-6FAD19BE5CDE73103793-14B2-4A04-BE7E-115C6A5164D09036873E-C169-4E77-831F-66D6600F6DB24DE14A8F-8936-4FA8-B5B6-0FCDB94BE354icon-hs-m4CADF515-2FE9-4D16-81AC-7C11870C5125D8B353BD-F0C7-417F-9F2C-2A40B0C71055F36755E4-0FB3-4481-B2AA-2D399F6C02B9D0649E3E-C5D7-4C6D-A50A-BE392D2E6115CD4924EC-5939-4893-9B30-4FE8032D8BAA2D69EFBF-EE66-459B-A671-374C0312F9592BB25427-25C0-4075-BD1E-6119B9E8AB1492997E17-AA90-4F84-96FC-2C5CE5B412A0F34B4902-61B1-40A5-9B8F-DCA91B57E9C70C0CE5FA-01E4-4889-9E8F-BE5DD13656279F0658A4-8465-4469-9534-75A839A220D6A68F3D0C-9BD8-449C-8E90-6B02E7401B88364AE760-9757-4E3D-9CCB-7AD08154DAB6DC9A13BF-B206-4D6D-9F0D-3A2DB09D080838FEB40D-F2F8-4687-B280-7FE59F684ABAA974F39A-FB11-4402-9740-01A51355026C0673F139-7295-4FCB-BEC1-2A51E98F0B313DA39253-A68D-40DD-867F-7241001F783AFAF052B4-A892-4236-ABD4-85F85FAFCA759110FD6A-E575-4DA7-80D1-391A814DB97D54F3246A-0C61-4524-A032-5FBC8C53CCDDD0996743-8F0B-4A0E-8F34-6A2B9A7DFC44icon-tests-m9E560775-4E5B-4C97-A041-08F612D1E23F2AF8E4B3-0A73-4B10-9A59-BDD0C01BF6D399565D1E-B1AA-4646-91A6-B936042A6D79icon-wordbook-mC1054482-C280-4B10-9498-B550359E888A9628AA20-BE6B-428B-BEB8-D8E8BF276898451170CC-B0CC-462B-AD3C-256860DEC8CC3

Keittiön ja salin laskutaito

Keittiön ja salin laskutaito

Keittiön ja salin laskutaito on selkeä ja helppolukuinen kirja, joka ohjaa ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa arvioimaan itse omaa edistymistään. Lue lisää Keittiön ja salin laskutaito on selkeä ja helppolukuinen kirja, joka ohjaa ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa arvioimaan itse omaa edistymistään. Lue lisää Keittiön ja salin laskutaito on selkeä ja helppolukuinen kirja, joka ohjaa ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa arvioimaan itse omaa edistymistään. Lue lisää
i
Lisenssi voimassa: 15.11.2018 - 14.11.2022
i
Lisenssi voimassa: 15.11.2018 - 14.11.2019

Digikirja sisältää

Tehtävien vastaukset

Keittiön ja salin laskutaito on ravitsemis- ja talousalan matematiikan ja ammattilaskennan oppikirja. Teos on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan sekä elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjassa käsitellään muun muassa • ammatissa tarvittavan matematiikan ydinasioita • hinnoittelua ja kustannuslaskentaa • arvonlisäverolaskuja • yritystoimintaa • taulukkolaskentaa • arkielämän matematiikkaa.

Kirjan tässä painoksessa · tehtävät on jaettu kolmeen vaikeustasoon · itsearviointitestit on uudistettu · koko sisältö on ajantasaistettu mm. alv:n osalta · lisätty uusi luku: Taulukkolaskenta · ulkoasu on uudistettu.

Lataa kirjan tehtävien vastaukset:

Keittiön ja salin laskutaito Teht vastaukset (pdf)

Helppolukuinen Keittiön ja salin laskutaito -digikirja ohjaa ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa arvioimaan itse omaa edistymistään. Kirja tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalalle sekä elintarvikealalle matematiikan ja ammattilaskennan opintoihin.

Kirjassa käsitellään muun muassa • ammatissa tarvittavan matematiikan ydinasioita • hinnoittelua ja kustannuslaskentaa • arvonlisäverolaskuja • yritystoimintaa • taulukkolaskentaa • arkielämän matematiikkaa.

Kirjassa on runsaasti tehtäviä, jotka on luokiteltu kolmeen tasoon (T1, H2, K3). Lisäksi kirjassa on lisätehtäviä, joita voi hyödyntää esimerkiksi matematiikan valinnaisten tutkinnon osien suorittamisessa. Tehtävien vastaukset voi ladata digikirjan sisällysluettelosivulta (pdf).

Helppolukuinen Keittiön ja salin laskutaito -digikirja ohjaa ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa arvioimaan itse omaa edistymistään. Kirja tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalalle sekä elintarvikealalle matematiikan ja ammattilaskennan opintoihin.

Kirjassa käsitellään muun muassa • ammatissa tarvittavan matematiikan ydinasioita • hinnoittelua ja kustannuslaskentaa • arvonlisäverolaskuja • yritystoimintaa • taulukkolaskentaa • arkielämän matematiikkaa.

Kirjassa on runsaasti tehtäviä, jotka on luokiteltu kolmeen tasoon (T1, H2, K3). Lisäksi kirjassa on lisätehtäviä, joita voi hyödyntää esimerkiksi matematiikan valinnaisten tutkinnon osien suorittamisessa. Tehtävien vastaukset voi ladata digikirjan sisällysluettelosivulta (pdf).

Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4543-7
GTIN 9789526345437
Painosnumero ja -vuosi 4., uudistettu painos, 2017
Tekijät Tarja Jobe, Merja Kytöaho, Maarit Rahkola
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 219
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4776-9
GTIN 9789526347769
Painosnumero ja -vuosi -
Tekijät Tarja Jobe, Merja Kytöaho, Maarit Rahkola
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 0
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4776-9
GTIN 9789526347769
Painosnumero ja -vuosi -
Tekijät Tarja Jobe, Merja Kytöaho, Maarit Rahkola
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 0