B46E2A66-604E-4D4C-B810-96A063E38CAC63970A8D-C0F2-4A36-8579-26EDA1D5AEAD99565D1E-B1AA-4646-91A6-B936042A6D79AC29B026-FD6A-44D5-9BB5-863AE20D58EFicon-animation-m47704CAF-15B4-43C1-97C4-4FFDD0712665icon-audio-m_165419416-D162-4031-A7D8-97AE374BD211A57771A7-1F09-4686-AC84-22387B42A144F54B3EB7-33DF-4F70-8937-2439050B45DA70CA8E4C-75BD-4A9C-90DD-E23CAE7196732F053FCF-BAC4-4F0F-B6A9-574060EA4B45A45E6A23-C541-40F2-BB3E-6ECE85B2F11FFE0E871C-ECFD-410A-A65A-2E4F145AE081A94198F5-76B0-423E-888A-CBF9A1FA5DA1icon-extra_materials-micon-extra_texts-m6D95466C-5D86-4FD2-BE6D-EF76D39612208727D67E-85CE-4838-86C9-B128315BAE19B4B60ACA-FEED-4F31-A67B-B455F52072AD882E75D3-6FA6-4682-B263-DD145E4B90E4E1035C1F-18EE-4E32-A3E7-8EB6EA3014AFD174FDF2-8E53-4A81-9C54-6FAD19BE5CDE73103793-14B2-4A04-BE7E-115C6A5164D09036873E-C169-4E77-831F-66D6600F6DB24DE14A8F-8936-4FA8-B5B6-0FCDB94BE354icon-hs-m4CADF515-2FE9-4D16-81AC-7C11870C5125D8B353BD-F0C7-417F-9F2C-2A40B0C71055F36755E4-0FB3-4481-B2AA-2D399F6C02B9D0649E3E-C5D7-4C6D-A50A-BE392D2E6115CD4924EC-5939-4893-9B30-4FE8032D8BAA2D69EFBF-EE66-459B-A671-374C0312F9592BB25427-25C0-4075-BD1E-6119B9E8AB1492997E17-AA90-4F84-96FC-2C5CE5B412A0F34B4902-61B1-40A5-9B8F-DCA91B57E9C70C0CE5FA-01E4-4889-9E8F-BE5DD13656279F0658A4-8465-4469-9534-75A839A220D6A68F3D0C-9BD8-449C-8E90-6B02E7401B88364AE760-9757-4E3D-9CCB-7AD08154DAB6DC9A13BF-B206-4D6D-9F0D-3A2DB09D080838FEB40D-F2F8-4687-B280-7FE59F684ABAA974F39A-FB11-4402-9740-01A51355026C0673F139-7295-4FCB-BEC1-2A51E98F0B313DA39253-A68D-40DD-867F-7241001F783AFAF052B4-A892-4236-ABD4-85F85FAFCA759110FD6A-E575-4DA7-80D1-391A814DB97D54F3246A-0C61-4524-A032-5FBC8C53CCDDD0996743-8F0B-4A0E-8F34-6A2B9A7DFC44icon-tests-m9E560775-4E5B-4C97-A041-08F612D1E23F2AF8E4B3-0A73-4B10-9A59-BDD0C01BF6D399565D1E-B1AA-4646-91A6-B936042A6D79icon-wordbook-mC1054482-C280-4B10-9498-B550359E888A9628AA20-BE6B-428B-BEB8-D8E8BF276898451170CC-B0CC-462B-AD3C-256860DEC8CC3

Ruokaa ja puhtautta

Ruokaa ja puhtautta

Ruokahuollon ja puhtaanapidon perusteetLue lisää Ruokahuollon ja puhtaanapidon perusteetLue lisää Ruokahuollon ja puhtaanapidon perusteetLue lisää
i
Lisenssi voimassa: 23.05.2018 - 22.05.2022
i
Lisenssi voimassa: 23.05.2018 - 22.11.2018
Oppikirja perehdyttää kodin ja pienten laitosten ruokahuoltoon ja puhtaanapitoon liittyviin perustehtäviin. Kirja sopii lähihoitajien, kodinhuoltajien ja kotitalousyrittäjien koulutukseen sekä kotitalousopetukseen. Kirjan asiasisältö on suunniteltu siten, että teoria ja sen soveltaminen käytäntöön kulkevat käsi kädessä. Kirjan tehtävät tukevat taitojen kehittymistä. Kirja sisältää ruoanvalmistuksen ja puhtaanapidon keskeiset asiat käytännönläheisesti opastettuna: – ravinto-opin perusteet ja ravitsemussuosituksia – tärkeimmät erityisruokavaliot ja ravitsemushoitoa – elintarvike- ja puhtaanapidon hygieniaa – elintarviketiedon ja ruoanvalmistuksen perusasiat ja ruoanvalmistusohjeita – puhtaanapitoa ja tekstiilihuoltoa ja käytännön työtapaohjeita. Uudistetussa 10. painoksessa on sisältöä täydennetty ja ajantasaistettu esimerkiksi eri-ikäisten ravitsemussuosituksien ja puhtaanapidon osalta.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4483-6
GTIN 9789526344836
Painosnumero ja -vuosi 10., uudistettu painos, 2017
Tekijät Marketta Leander, Sirkku Purontaus, Marjatta Pöyliö, Katriina Sipilä
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 344
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4738-7
GTIN 9789526347387
Painosnumero ja -vuosi -
Tekijät Marketta Leander, Sirkku Purontaus, Marjatta Pöyliö, Katriina Sipilä
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 0
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4738-7
GTIN 9789526347387
Painosnumero ja -vuosi -
Tekijät Marketta Leander, Sirkku Purontaus, Marjatta Pöyliö, Katriina Sipilä
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 0