B46E2A66-604E-4D4C-B810-96A063E38CAC63970A8D-C0F2-4A36-8579-26EDA1D5AEAD99565D1E-B1AA-4646-91A6-B936042A6D79AC29B026-FD6A-44D5-9BB5-863AE20D58EFicon-animation-m47704CAF-15B4-43C1-97C4-4FFDD0712665icon-audio-m_165419416-D162-4031-A7D8-97AE374BD211A57771A7-1F09-4686-AC84-22387B42A144F54B3EB7-33DF-4F70-8937-2439050B45DA70CA8E4C-75BD-4A9C-90DD-E23CAE7196732F053FCF-BAC4-4F0F-B6A9-574060EA4B45A45E6A23-C541-40F2-BB3E-6ECE85B2F11FFE0E871C-ECFD-410A-A65A-2E4F145AE081A94198F5-76B0-423E-888A-CBF9A1FA5DA1icon-extra_materials-micon-extra_texts-m6D95466C-5D86-4FD2-BE6D-EF76D39612208727D67E-85CE-4838-86C9-B128315BAE19B4B60ACA-FEED-4F31-A67B-B455F52072AD882E75D3-6FA6-4682-B263-DD145E4B90E4E1035C1F-18EE-4E32-A3E7-8EB6EA3014AFD174FDF2-8E53-4A81-9C54-6FAD19BE5CDE73103793-14B2-4A04-BE7E-115C6A5164D09036873E-C169-4E77-831F-66D6600F6DB24DE14A8F-8936-4FA8-B5B6-0FCDB94BE354icon-hs-m4CADF515-2FE9-4D16-81AC-7C11870C5125D8B353BD-F0C7-417F-9F2C-2A40B0C71055F36755E4-0FB3-4481-B2AA-2D399F6C02B9D0649E3E-C5D7-4C6D-A50A-BE392D2E6115CD4924EC-5939-4893-9B30-4FE8032D8BAA2D69EFBF-EE66-459B-A671-374C0312F9592BB25427-25C0-4075-BD1E-6119B9E8AB1492997E17-AA90-4F84-96FC-2C5CE5B412A0F34B4902-61B1-40A5-9B8F-DCA91B57E9C70C0CE5FA-01E4-4889-9E8F-BE5DD13656279F0658A4-8465-4469-9534-75A839A220D6A68F3D0C-9BD8-449C-8E90-6B02E7401B88364AE760-9757-4E3D-9CCB-7AD08154DAB6DC9A13BF-B206-4D6D-9F0D-3A2DB09D080838FEB40D-F2F8-4687-B280-7FE59F684ABAA974F39A-FB11-4402-9740-01A51355026C0673F139-7295-4FCB-BEC1-2A51E98F0B313DA39253-A68D-40DD-867F-7241001F783AFAF052B4-A892-4236-ABD4-85F85FAFCA759110FD6A-E575-4DA7-80D1-391A814DB97D54F3246A-0C61-4524-A032-5FBC8C53CCDDD0996743-8F0B-4A0E-8F34-6A2B9A7DFC44icon-tests-m9E560775-4E5B-4C97-A041-08F612D1E23F2AF8E4B3-0A73-4B10-9A59-BDD0C01BF6D399565D1E-B1AA-4646-91A6-B936042A6D79icon-wordbook-mC1054482-C280-4B10-9498-B550359E888A9628AA20-BE6B-428B-BEB8-D8E8BF276898451170CC-B0CC-462B-AD3C-256860DEC8CC3

Ravitsemustaito

Ravitsemustaito

Suomalainen ruoka, ravintoaineet ja ravinnon terveysvaikutukset ovat kirjan keskeisiä sisältöjä. Elintoimintoja kirjassa käsitellään ravitsemusfysiologian näkökulmasta.Lue lisää Suomalainen ruoka, ravintoaineet ja ravinnon terveysvaikutukset ovat kirjan keskeisiä sisältöjä. Elintoimintoja kirjassa käsitellään ravitsemusfysiologian näkökulmasta.Lue lisää Suomalainen ruoka, ravintoaineet ja ravinnon terveysvaikutukset ovat kirjan keskeisiä sisältöjä. Elintoimintoja kirjassa käsitellään ravitsemusfysiologian näkökulmasta.Lue lisää
i
Lisenssi voimassa: 17.07.2018 - 16.07.2022
i
Lisenssi voimassa: 17.07.2018 - 16.01.2019
Teos on suunnattu ravitsemustieteen perusopintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Kirja on kuitenkin käyttökelpoinen ja luotettava perusteos jokaiselle, joka on kiinnostunut ravitsemuksestaan. Teos rakentuu seuraavasti: 1. luku valottaa ravitsemuksen tutkimusta: ruokavalion kehitystä ja tutkimustiedon luotettavuutta. 2. luku tiivistää, mitä ravintoaineita saamme eri ruokaryhmistä. Luku sisältää ravitsemussuosituksiin perustuvia ruokavaliosuunnitelmia, ja esimerkiksi kasvisruokailija voi koostaa tasapainoisen ruokavalion kirjan ohjeiden avulla. 3.–4. luvut lisäävät elimistön toiminnan ymmärrystä ravitsemusfysiologian näkökulmasta. 5. luku keskittyy tarkastelemaan ravinnon vaikutusta hyvinvointiimme. Kirjoittajat ovat ravitsemustieteen asiantuntijoita ja opettajia Helsingin yliopistossa: opettaja Eeva Voutilainen, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja ravitsemusfysiologian professori Marja Mutanen.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-1471-6
GTIN 9789526314716
Painosnumero ja -vuosi 1.-3. painos, 2016
Tekijät Eeva Voutilainen, Mikael Fogelholm, Marja Mutanen
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 216
Teos on suunnattu ravitsemustieteen perusopintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Kirja on kuitenkin käyttökelpoinen ja luotettava perusteos jokaiselle, joka on kiinnostunut ravitsemuksestaan. Teos rakentuu seuraavasti: 1. luku valottaa ravitsemuksen tutkimusta: ruokavalion kehitystä ja tutkimustiedon luotettavuutta. 2. luku tiivistää, mitä ravintoaineita saamme eri ruokaryhmistä. Luku sisältää ravitsemussuosituksiin perustuvia ruokavaliosuunnitelmia, ja esimerkiksi kasvisruokailija voi koostaa tasapainoisen ruokavalion kirjan ohjeiden avulla. 3.–4. luvut lisäävät elimistön toiminnan ymmärrystä ravitsemusfysiologian näkökulmasta. 5. luku keskittyy tarkastelemaan ravinnon vaikutusta hyvinvointiimme. Kirjoittajat ovat ravitsemustieteen asiantuntijoita ja opettajia Helsingin yliopistossa: opettaja Eeva Voutilainen, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja ravitsemusfysiologian professori Marja Mutanen.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4406-5
GTIN 9789526344065
Painosnumero ja -vuosi -
Tekijät -
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 0
Teos on suunnattu ravitsemustieteen perusopintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Kirja on kuitenkin käyttökelpoinen ja luotettava perusteos jokaiselle, joka on kiinnostunut ravitsemuksestaan. Teos rakentuu seuraavasti: 1. luku valottaa ravitsemuksen tutkimusta: ruokavalion kehitystä ja tutkimustiedon luotettavuutta. 2. luku tiivistää, mitä ravintoaineita saamme eri ruokaryhmistä. Luku sisältää ravitsemussuosituksiin perustuvia ruokavaliosuunnitelmia, ja esimerkiksi kasvisruokailija voi koostaa tasapainoisen ruokavalion kirjan ohjeiden avulla. 3.–4. luvut lisäävät elimistön toiminnan ymmärrystä ravitsemusfysiologian näkökulmasta. 5. luku keskittyy tarkastelemaan ravinnon vaikutusta hyvinvointiimme. Kirjoittajat ovat ravitsemustieteen asiantuntijoita ja opettajia Helsingin yliopistossa: opettaja Eeva Voutilainen, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja ravitsemusfysiologian professori Marja Mutanen.
Tuotetiedot
ISBN 978-952-63-4406-5
GTIN 9789526344065
Painosnumero ja -vuosi -
Tekijät -
Kouluaste Ammatillinen koulutus
Kurssi / luokka -
Sivumäärä 0